Kirjojen, lehtien, artikkelien ja tietokantojen hankinta

Opettaja! Ilmoita uuden OPSin mukainen kurssikirjallisuus tällä lomakkeella. Lisätietoja lomakkeen täytöstä ja kurssikirjallisuuden ilmoittamisesta Uno-tiedotteessa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Tee hankintapyyntö tai tilaa kaukolaina.

Huolehdimme Avoimen tiedon keskuksessa JYU:n opiskelijoiden ja henkilökunnan aineistotarpeista. Hankimme elektronisia ja painettuja kirjoja, lehtiä ja tietokantoja kirjaston kokoelmiin ja laitoksille.

Teemme hankintoja pääasiassa henkilökunnan ja opiskelijoiden esittämien hankintatoiveiden pohjalta. Tilaamme myös Jyväskylän yliopiston tutkintovaatimuksiin kuuluvan kurssikirjallisuuden sekä aineistoja laitosten ja projektien käyttöön. Teosta ei aina tarvitse hankkia kirjaston kokoelmiin, vaan voimme tilata sen kaukolainaksi toisesta kirjastosta.

Jyväskylän yliopisto on kilpailuttanut kaiken painetun kirjallisuuden hankinnan tietyille sopimusvälittäjille. Kaikki työkäyttöön tuleva painettu kirjallisuus tilataan kirjaston kautta: tällöin kirjasto hoitaa koko hankintaprosessin, mutta tilaava yksikkö maksaa kustannukset.

Lisää tietoa kirjaston aineistohankinnasta (esim. kurssikirjahankinnan periaatteet): Kirjaston aineistohankinnasta (PDF)

Jos et löytänyt etsimääsi tietoa tältä sivuilta, ota yhteyttä: hank-esitys@library.jyu.fi

Löydä avoimet artikkelit