Tervetuloa mukaan syksyn tutkijaopetuksiin!

Ilmoittautuminen on auki syksyn osalta! Räätälöityjä koulutuksia ja hankeohjauksia voi tilata tarpeen mukaan.

Avoimen tiedon keskuksen tohtoriopiskelijoille, tutkijoille ja henkilöstölle suunnatuissa koulutuksissa käydään läpi tutkimusprosessia eri näkökulmista. Kaikki koulutuksemme ovat jälleen tarjolla syksyllä sekä suomeksi että englanniksi. Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu henkilöstökoulutuskalenterissa. Voit etsiä koulutuksen nimellä tai valita lajiksi Tutkimusosaaminen, jos haluat nähdä kaikki koulutukset.

Kaikki ovat tervetulleita myös kertaamaan tiedonhankinnan ja -hallinnan perusasioita Tauon jälkeen tutkijaksi -koulutukseen 4.10. tai 16.11. sekä ottamaan lähteet talteen Zoterolla 22.9., 11.10., 9.11., 2.12.!

Ryhmäopetuksemme pyritään järjestämään syksyllä lähiopetuksena, mutta tarkkailemme totta kai virustilannetta – koulutuksien etäosallistumismahdollisuudesta voi myös aina kysyä koulutusten opettajilta, joiden yhteystiedot näkyvät yllä olevien ilmoittautumislinkkien kautta.

Avoimen tieteen verkkokurssi, Open Science Resource (1 op) on käynnissä ja kurssille voi edelleen ilmoittautua. Kurssia voi syksyn osalta suorittaa aina joulukuuhun saakka oman aikataulunsa mukaisesti. 

Vakiokoulutusten lisäksi Avoimen tiedon keskuksesta voi tilata räätälöityjä koulutuksia esim. tohtoriseminaareihin ja henkilökohtaisia tai hankeohjauksia.

Lukuvuoden aluksi on hyvä myös huomioida, että JYU:n väitöskirjamallipohja on uudistunut. Lisätietoa siitä voi kysyä Avoimen tiedon keskuksen julkaisupalveluilta. Raporttien, monografioiden ja kokoomateosten julkaisukanavaa valitessa kannattaa muistaa myös JYU:n omat julkaisusarjat.

Avoimesta tieteestä ja tutkimuksesta kiinnostuneiden kannattaa puolestaan varata kalenteristaan aikaa 9. - 10.11. JYU:n Avoimen tiedon keskus isännöi silloin kansallisia Avoimen tieteen ja tutkimuksen talvipäiviä - tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Tämä henkilöstökoulutus on osa JYU:n henkilöstön osaamisen kehittämistoimintaa. Katso koko aikataulutettu henkilöstön osaamisen kehittämisen tarjonta henkilöstökoulutuskalenterista. Unon Osaaminen ja hyvinvointi -osiosta löydät kaikki eri vaihtoehdot osaamisesi kehittämisen tueksi.

Lisätietoja

Marjo Vallittu
Avoimen tiedon keskus