Tervetuloa tutkijaopetuksiin!

Syksyn viimeiset tutkijakoulutukset ovat pian! Räätälöityjä koulutuksia ja hankeohjauksia voi tilata tarpeen mukaan.

Avoimen tiedon keskuksen tohtoriopiskelijoille, tutkijoille ja henkilöstölle suunnatuissa koulutuksissa käydään läpi tutkimusprosessia eri näkökulmista. Kaikki koulutuksemme ovat jälleen tarjolla sekä suomeksi että englanniksi.

Ilmoittautuminen tapahtuu henkilöstökoulutuskalenterissa. Voit etsiä koulutuksen nimellä tai valita lajiksi Tutkimusosaaminen, jos haluat nähdä kaikki koulutukset.

  • Tutkimusaineistojen hallinta englanniksi 1.12.
  • Zotero 2.12.

Kaikki ovat tervetulleita myös kertaamaan tiedonhankinnan ja -hallinnan perusasioita Tauon jälkeen tutkijaksi -koulutukseen sekä ottamaan lähteet talteen Zoterolla 2.12.!

Ryhmäopetuksemme pyritään järjestämään syksyllä lähiopetuksena – koulutuksien etäosallistumismahdollisuudesta voi myös aina kysyä koulutusten opettajilta, joiden yhteystiedot näkyvät yllä olevien ilmoittautumislinkkien kautta.

Avoimen tieteen verkkokurssi, Open Science Resource (1 op) on käynnissä, mutta sinne voi vielä liittyä mukaan ja suorittaa kurssia joulukuuhun saakka oman aikataulunsa mukaisesti.

Vakiokoulutusten lisäksi Avoimen tiedon keskuksesta voi tilata räätälöityjä koulutuksia esim. tohtoriseminaareihin ja henkilökohtaisia tai hankeohjauksia.

Tämä henkilöstökoulutus on osa JYU:n henkilöstön osaamisen kehittämistoimintaa. Katso koko aikataulutettu henkilöstön osaamisen kehittämisen tarjonta henkilöstökoulutuskalenterista. Unon Osaaminen ja hyvinvointi -osiosta löydät kaikki eri vaihtoehdot osaamisesi kehittämisen tueksi.

Lisätietoja

Marjo Vallittu
Avoimen tiedon keskus