Tervetuloa kevään tutkijakoulutuksiin!

Ilmoittaudu koulutuksiin ja tule esimerkiksi ottamaan aineistonhallinta haltuun, starttaamaan väitöskirja ja oppimaan avoimesta oppimisesta.
 

Avoimen tiedon keskuksen tohtoriopiskelijoille, tutkijoille ja JYU-henkilöstölle suunnatuissa koulutuksissa käydään läpi tutkimusprosessia eri näkökulmista. Suurimmassa osassa koulutuksia on mahdollisuus osallistua joko paikan päällä tai etänä – Tutkimusaineistojen hallinta -koulutuksista järjestetään erikseen lähi- ja etätilaisuudet. Pääset jo ilmoittautumaan kevään koulutuksiin:

Kaikki ovat tervetulleita myös kertaamaan tiedonhankinnan ja -hallinnan perusasioita Tauon jälkeen tutkijaksi -koulutuksissa 14.2. ja 16.4. ja ottamaan Lähteet talteen Zoterolla: Ilmoittautuminen ja aikataulutiedot Kongressissa (etsi kurssin nimellä)

Avoimen tieteen verkkokurssi, Open Science Resource (1 op), on keväällä suoritettavissa 15.1.–21.4.

Vakiokoulutusten lisäksi Avoimen tiedon keskuksesta voi tilata räätälöityjä koulutuksia esim. tohtoriseminaareihin ja henkilökohtaisia tai hankeohjauksia. Tilattavat koulutukset ja tietoiskut näkyvät tutkijakoulutussivuillamme.

Lisätietoja: Marjo Vallittu

Tämä henkilöstökoulutus on osa JYU:n henkilöstön osaamisen kehittämistoimintaa. Katso koko tarjonta henkilöstökoulutuskalenterista. Unon Osaaminen ja hyvinvointi -osiosta löydät kaikki eri vaihtoehdot osaamisesi kehittämisen tueksi.