Tervetuloa OSC:n syksyn tutkijakoulutuksiin - katso uudet koulutukset!

Ilmoittaudu syksyn koulutuksiin ja tule esimerkiksi ottamaan aineistonhallinta haltuun, starttaamaan väitöskirja ja oppimaan avoimesta oppimisesta.

Avoimen tiedon keskuksen tohtoriopiskelijoille, tutkijoille ja JYU-henkilöstölle suunnatuissa koulutuksissa käydään läpi tutkimusprosessia eri näkökulmista. Ryhmäopetus järjestetään syksyllä lähtökohtaisesti lähiopetuksena, mutta hybridivaihtoehdosta voi aina kysyä etukäteen opettajalta – vain Tutkimusaineistojen hallinta -koulutuksista järjestetään erikseen lähi- ja etätilaisuudet:

Valikoimassa uutena koulutuksena aloittaa syksyllä Avoin oppiminen, jossa keskitytään avoimen oppimisen perusteisiin, ja erityisesti avoimiin oppimateriaaleihin: mitä oppimateriaaliaan avatessa tulisi huomioida, ja miten hyödyntää muiden avaamia oppimateriaaleja. Kannattaa tulla siis pohtimaan, miten tutkimustuloksia voisi tuoda esiin tästä näkökulmasta.

Lisäksi uudet koulutukset REDCapista!

Avoimen tieteen verkkokurssi, Open Science Resource (1 op), käynnistyy jälleen syksyllä ja on suoritettavissa 18.9.20.11.2023.

Kaikki ovat tervetulleita myös kertaamaan tiedonhankinnan ja -hallinnan perusasioita Tauon jälkeen tutkijaksi -koulutukseen 4.10. tai 14.11. sekä ottamaan lähteet talteen Zoterolla yleiskoulutuksissamme.

Vakiokoulutusten lisäksi Avoimen tiedon keskuksesta voi tilata räätälöityjä koulutuksia esim. tohtoriseminaareihin ja henkilökohtaisia tai hankeohjauksia.

Lisätietoja: Marjo Vallittu

Tämä henkilöstökoulutus on osa JYU:n henkilöstön osaamisen kehittämistoimintaa. Katso koko aikataulutettu henkilöstön osaamisen kehittämisen tarjonta henkilöstökoulutuskalenterista. Unon Osaaminen ja hyvinvointi -osiosta löydät kaikki eri vaihtoehdot osaamisesi kehittämisen tueksi.