Tervetuloa OSC:n syksyn tutkijakoulutuksiin!

Ilmoittaudu syksyn koulutuksiin ja tule esimerkiksi ottamaan aineistonhallinta haltuun, starttaamaan väitöskirja ja oppimaan avoimesta oppimisesta.

Avoimen tiedon keskuksen tohtoriopiskelijoille, tutkijoille ja JYU-henkilöstölle suunnatuissa koulutuksissa käydään läpi tutkimusprosessia eri näkökulmista. Ryhmäopetus järjestetään syksyllä lähtökohtaisesti lähiopetuksena, mutta hybridivaihtoehdosta voi aina kysyä etukäteen opettajalta – vain Tutkimusaineistojen hallinta -koulutuksista järjestetään erikseen lähi- ja etätilaisuudet:

Valikoimassa uutena koulutuksena aloittaa syksyllä Avoin oppiminen, jossa keskitytään avoimen oppimisen perusteisiin, ja erityisesti avoimiin oppimateriaaleihin: mitä oppimateriaaliaan avatessa tulisi huomioida, ja miten hyödyntää muiden avaamia oppimateriaaleja. Kannattaa tulla siis pohtimaan, miten tutkimustuloksia voisi tuoda esiin tästä näkökulmasta.

Uudehkona koulutuksena mukana myös Aineistonhallinta opinnäytteissä: ohjausta ohjaajille –koulutus.

Avoimen tieteen verkkokurssi, Open Science Resource (1 op), käynnistyy jälleen syksyllä ja on suoritettavissa 18.9.20.11.2023.

Kaikki ovat tervetulleita myös kertaamaan tiedonhankinnan ja -hallinnan perusasioita Tauon jälkeen tutkijaksi -koulutukseen 4.10. tai 14.11. sekä ottamaan lähteet talteen Zoterolla yleiskoulutuksissamme.

Vakiokoulutusten lisäksi Avoimen tiedon keskuksesta voi tilata räätälöityjä koulutuksia esim. tohtoriseminaareihin ja henkilökohtaisia tai hankeohjauksia.

Lisätietoja: Marjo Vallittu

Tämä henkilöstökoulutus on osa JYU:n henkilöstön osaamisen kehittämistoimintaa. Katso koko aikataulutettu henkilöstön osaamisen kehittämisen tarjonta henkilöstökoulutuskalenterista. Unon Osaaminen ja hyvinvointi -osiosta löydät kaikki eri vaihtoehdot osaamisesi kehittämisen tueksi.