Tervetuloa kevään tutkijaopetuksiin!

Kevään koulutukset on julkaistu ja niihin pääsee ilmoittautumaan.

Avoimen tiedon keskuksen tohtoriopiskelijoille, tutkijoille ja henkilöstölle suunnatuissa koulutuksissa käydään läpi tutkimusprosessia eri näkökulmista. Ryhmäopetus järjestetään keväällä lähtökohtaisesti lähiopetuksena, mutta hybridivaihtoehdosta voi aina kysyä etukäteen opettajalta – poikkeuksellisesti Tutkimusaineistojen hallinta -koulutuksista järjestetään erikseen lähi- ja etäkoulutukset:

Avoimen tieteen verkkokurssi, Open Science Resource (1 op) käynnistyy kevään osalta 16.1. ja sitä voi suorittaa aina toukokuun alkuun saakka omassa tahdissaan.

Kaikki ovat tervetulleita myös kertaamaan tiedonhankinnan ja -hallinnan perusasioita Tauon jälkeen tutkijaksi –koulutukseen 8.2. ja 25.4. sekä ottamaan lähteet talteen Zoterolla. Suomenkielisistä Zotero-koulutuksista kaksi on lähikoulutuksia ja kaksi on etäkoulutuksia. Aikataulut ja ilmoittautuminen henkilöstökoulutuskalenterissa, hae esimerkiksi sanalla Zotero.

Vakiokoulutusten lisäksi Avoimen tiedon keskuksesta voi tilata räätälöityjä koulutuksia esim. tohtoriseminaareihin ja henkilökohtaisia tai hankeohjauksia.

Perustutkinto-opiskelijoiden ohjaajille on myös tulossa koulutusta aineistonhallinnan ohjaamisesta maanantaina 16.1. klo 9.15 - 10.45. Koulutuksessa pohditaan, mitä ohjaajan tulisi huomioida tietosuojan ja tietoturvan kannalta, sekä tutustutaan ohjaajalle tarjolla olevaan tukeen. Koulutus keskittyy lähinnä henkilötietoa sisältäviin aineistoihin, mutta muunkin tyyppisiin aineistokysymyksiin on mahdollista saada apua.

Lisätietoja: Marjo Vallittu

Tämä henkilöstökoulutus on osa JYU:n henkilöstön osaamisen kehittämistoimintaa. Katso koko aikataulutettu henkilöstön osaamisen kehittämisen tarjonta henkilöstökoulutuskalenterista. Unon Osaaminen ja hyvinvointi -osiosta löydät kaikki eri vaihtoehdot osaamisesi kehittämisen tueksi.