Opiskele verkossa kesällä!

Voit opiskella touko-kesäkuussa omaan tahtiin verkkokursseilla.

LIB1THP Tiedonhankinnan perusteet, 1 op, 17.5.-20.6.

  • Kaikille, jotka haluavat tukea tieteelliseen tiedonhankintaan. Kurssin voi tehdä opintojen alkuvaiheessa tai opinnäytetyön yhteydessä. Oletko tekemässä gradua, mutta et ole vielä suorittanut kurssia? Nyt on hyvä hetki, varsinkin, jos kesäopinnoissa on yhden opintopisteen kokoinen aukko!
  • Ilmoittaudu Sisussa.

LIB1DATA Aineistonhallinnan perusteet, 1 op, 17.5.-20.6.

  • Graduntekijöille, jotka käsittelevät tutkimusaineistoa. Kurssi kannattaa tehdä silloin, kun olet aloittamassa aineiston keräämistä. Aineistosi voi olla millainen vain: haastattelut, havainnointi, kyselyt, arkistomateriaali, mittaukset, koodi - kaikki käy!
  • Kurssin sisältö liittyy aineiston hallintaan: miten käsittelet aineistoasi järjestelmällisesti, tietoturvallisesti ja hyvien tieteellisten käytäntöjen mukaisesti koko sen elinkaarin ajan? Mietityttääkö henkilötietojen käsittely? Kurssilla saat tukea myös siihen.
  • Ilmoittaudu Sisussa.

Kurssit tukevat tutkimusosaamisen kehittymistä ja opinnoissa menestymistä. Molemmat verkkokurssit ovat saaneet paljon kiitosta opiskelijoilta.

Kurssit ovat kesän jälkeen seuraavan kerran suoritettavissa syyslukukaudella 2021, joten jos nyt ei kalenteriin enää mahdu, tule mukaan ensi syksynä (syksyn kurssit tulevat Sisuun myöhemmin).

Voit myös hyödyntää kurssien opiskelumateriaalia sekä muita kirjaston materiaaleja itsenäisesti

Kirjaston opetuksen sivuilta löydät lisää tietoa, kuten

Iloista kesän odotusta! Kysy lisätietoja:

Tiia Puputti