#kirjojensuomi - Kirjat kertovat Suomen tarinan

Näyttely Ex libris -alueella 12.1.-30.4.2017

Kirjojen Suomi on maamme itsenäisyyden juhlavuoden suuri kirjallisuushanke, joka tutkii, millainen Suomi välittyy kaunokirjallisuudestamme sadan vuoden ajalta.

Ylen monikanavainen Kirjojen Suomi -kokonaisuus vastaa tähän kysymykseen ja yllyttää suomalaisia lukemaan lisää kaunokirjallisuutta. Ylen toimittajat Seppo Puttonen ja Nadja Nowak valitsivat sata kirjaa itsenäisyyden ajalta, yhden jokaiselta vuodelta.

Lähes kaikki teokset on luettavissa e-kirjoina Kansalliskirjaston Kirjojen Suomi -verkkokirjastosta. Voit kirjautua lukijaksi yleisten kirjastojen kirjastokorteilla tai YLE-tunnuksillasi.

Mukana on myös kirjoja, joita ei enää mistään löydy. Vapaakappalekokoelmassamme on toki jokainen opus ja ne ovat nyt esillä!

#kirjojensuomi