Jyväskylän yliopiston kirjasto

Lyhytlainat

Lyhytlainat kurssikirjoista

Jos palautus myöhästyy, myöhästymismaksu on 10 €/kirja.

HUOM! Kurssikirjoista on lisäksi käsikirjakappaleet lukusalikäyttöön. Ne on merkitty keltaisilla selkänauhoilla eikä niitä saa lainaksi.

Lyhytlainat pääkirjaston muista kokoelmista

Pääkirjaston yleiskokoelman (2. ja 3. kerros) lukusalikappaleita lainataan lyhytlainoiksi tietyin poikkeuksin.

Voit lainata lukusalikappaleita yhdeksi vuorokaudeksi tai viikonlopuksi kerrallaan. Lukusalikappaleet lainataan palveluaikoina kirjaston palvelupisteestä. Lyhytlainoja ei uusita eikä niitä voi varata etukäteen.

2. ja 3. kerroksen lukusalikappaleet ovat joko selkänauhattomia tai niissä on valkoinen selkänauha, jossa on punainen Ls-teksti.

Avohyllykokoelmissa olevia aikakauslehtiä, moniosaisia teoksia, sanakirjojen lukusalikappaleita, hakuteoksia ja kurssikirjojen käsikirjakappaleita ei lainata, vaan aineisto on aina lukusaleissa kaikkien käytettävissä. Sanakirjoista on omat kotilainakappaleensa pääkirjaston 2. kerroksessa.

Vapaakappalekokoelmaa ei anneta kotilainaan.

Lyhytlainat palautetaan seuraavana arkipäivänä kirjaston sulkemisaikaan mennessä palautusautomaattiin.

Jos palautus myöhästyy, myöhästymismaksu on 10 €/kirja.

Lyhytlainat kampuskirjastoista

Kampuskirjastojen lukusalikappaleita lainataan lyhytlainoiksi tietyin poikkeuksin. Avohyllykokoelmissa olevia aikakauslehtiä, moniosaisia teoksia, sanakirjojen lukusalikappaleita, hakuteoksia ym. käsikirjakappaleita ei lainata, vaan aineisto on aina kirjastossa kaikkien käytettävissä.

Voit lainata lukusalikappaleita yhdeksi yöksi tai viikonlopuksi kerrallaan. Lyhytlainat lainataan kirjaston palvelupisteestä. Lainoja ei uusita eikä niitä voi varata etukäteen.

Lyhytlainat palautetaan seuraavana arkipäivänä kirjaston sulkemisaikaan mennessä.

Jos palautus myöhästyy, myöhästymismaksu on 10 €/kirja.

Sivun yläreunaan

Kirjasto Facebookissa
Instagram
Jyx-logo-201210