Selvitämme kirjastopalveluiden kohtaloa poikkeusoloissa

Noudatamme vallitsevia viranomaismääräyksiä.

Suomen hallituksen määräysten mukaisesti useimmat yliopistokirjastot ovat nyt rajoittaneet toimintaansa voimakkaasti. Jyväskylän yliopiston Avoimen tiedon keskus toteuttaa tätä yleistä linjaa.

Saamme runsaasti yhteydenottoja huolestuneilta asiakkailtamme. Valitettavasti kysymyksiä on tällä hetkellä enemmän kuin valmiita vastauksia. Takaamme, että teemme taukoamatta työtä sen eteen, että varmistuisi, voimmeko huolehtia kirjastotoiminnan jatkuvuudesta myös poikkeusoloissa.

• Kirjasto ei voi tehdä omavaltaisia päätöksiä, vaan kaikkien muiden tavoin noudatamme vallitsevia viranomaismääräyksiä.
  • Toiseksi, jos kirjaston lainauspalvelut saadaankin järjestettyä, on tämän myös tapahduttava niin, että se on turvallista sekä asiakkaillemme että kirjaston henkilökunnalle.

Kirjojen palautusluukku Mattilanniemessä on käytössä ja sinne voit palauttaa materiaalia kellon ympäri.