Opetus ja ohjaus yliopiston etäopetuksen aikana

Tiedonhankinnan ja aineistonhallinannan opetus sekä tutkijakoulutukset järjestetään etäkoulutuksina.

Jyväskylän yliopisto on keskeyttänyt kontaktiopetuksen ja siirtynyt etäopetukseen ainakin 13.4.2020 asti. Myös kirjaston tiedonhankinnan ja aineistonhallinannan opetus sekä tutkijakoulutukset järjestetään etäkoulutuksina seuraavasti:

• Kaikki sovitut koulutukset pyritään järjestämään etäkoulutuksina Zoomissa. Sovi asiasta tarkemmin koulutusta pitävän informaatikon kanssa.
  • Henkilökohtaiset tiedonhankinnan ohjaukset pidetään etäohjauksena Zoomissa tai Teamsissa.
  • Opiskelijat ja tutkijat voivat varata ohjausajan verkkolomakkeen kautta: https://kirjasto.jyu.fi/tiedonhaku/ohjausaikalomake

Kevään tutkijakoulutukset Unossa

Seuraavat verkkokurssit pyörivät normaalin aikataulun mukaisesti:

Verkko-oppimateriaalit käytössäsi

Perustiedonhaussa ja yksittäisissä tiedonhakukysymyksissä voit katsoa ohjeita verkko-oppimateriaaleistamme:

Kysy meiltä

Vastaamme kysymyksiin myös sähköpostilla:

Artikkelitilauksia Kuopion Varastokirjastosta

Kirjojen tai artikkelien tilaaminen muista kirjastoista ei ole mahdollista.
Voit kuitenkin tilata artikkelikopioita Kuopion Varastokirjastosta myös koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen aikana.  Voit hakea Varastokirjaston aineistoa JYKDOKin kautta. Varastokirjaston hakutulokset avautuvat omalla välilehdellään. Tarkemmat ohjeet artikkelitilauksen tekemisestä löydät JYKDOKista: https://jyu.finna.fi/Content/universal_borrowing

Seuraa tiedotustamme

Kirjasto pyrkii kaikin mahdollisin tavoin turvaamaan opiskelun ja tutkimuksen etenemisen myös poikkeusoloissa.

Kirjaston verkkosivuilla on infosivu, jonne päivitämme tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista kirjastopalveluihin. Sivulta löydät myös tarkemmat yhteystietomme.

Lisätietoja opetuksesta

• Johanna Kinnunen, johanna.t.kinnunen@jyu.fi, koulutusvastaava, opetustiimin vetäjä
  • Tieteenalojen vastuuinformaatikot
  • Verkkokurssit: Tiia Puputti, tiia.puputti@jyu.fi