Opetus ja ohjaus yliopiston etäopetuksen aikana

Tiedonhankinnan ja aineistonhallinannan opetus sekä tutkijakoulutukset järjestetään etäkoulutuksina.

Ensimmäisessä periodissa kaikki Avoimen tiedon keskuksen opetus järjestetään kirjaston osalta etäopetuksena ellei muuta ole sovittu erikseen.

• Kaikki sovitut koulutukset pyritään järjestämään etäkoulutuksina Zoomissa. Sovi asiasta tarkemmin koulutusta pitävän informaatikon kanssa.
  • Henkilökohtaiset tiedonhankinnan ohjaukset pidetään etäohjauksena Zoomissa tai Teamsissa.
  • Opiskelijat ja tutkijat voivat varata ohjausajan verkkolomakkeen kautta: https://kirjasto.jyu.fi/tiedonhaku/ohjausaikalomake

Seuraavat verkkokurssit pyörivät normaalin aikataulun mukaisesti:

Tutkijakoulutukset Unossa

Löydät tutkijakoulutukset Unon kautta kohdasta Tutkimusosaaminen tai suoraan uudesta ilmoittautumisjärjestelmästä

Verkko-oppimateriaalit käytössäsi

Perustiedonhaussa ja yksittäisissä tiedonhakukysymyksissä voit katsoa ohjeita verkko-oppimateriaaleistamme:

Kysy meiltä

Vastaamme kysymyksiin myös sähköpostilla:

Seuraa tiedotustamme

Kirjasto pyrkii kaikin mahdollisin tavoin turvaamaan opiskelun ja tutkimuksen etenemisen myös poikkeusoloissa.

Kirjaston verkkosivuilla on infosivu, jonne päivitämme tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista kirjastopalveluihin. Sivulta löydät myös tarkemmat yhteystietomme.

Lisätietoja opetuksesta

• Johanna Kinnunen, johanna.t.kinnunen@jyu.fi, koulutusvastaava, opetustiimin vetäjä
      • Tieteenalojen vastuuinformaatikot
      • Verkkokurssit: Tiia Puputti, tiia.puputti@jyu.fi