Jyväskylän yliopiston kirjasto - kirjasto keskellä kampusta

Varattujen kirjojen noutopalvelu laajenee tutkimuskirjallisuuteen

Kirjasto pysyy suljettuna koko kevään ajan.

Varattujen kirjojen noutopiste tarjoaa rajoitetusti lainauspalveluita Jyväskylän yliopiston yliopistoyhteisölle sekä avoimen yliopiston opiskelijoille. Yliopistoyhteisön ulkopuolisia asiakkaita emme valitettavasti voi tällä hetkellä palvella.

Noutopisteemme on avoinna 31.5. saakka ma-pe klo 10-17.

Juhlapyhien (pääsiäinen, vappu, helatorstai) poikkeusajoista tiedotamme verkkosivullamme. Kesän aukioloajat ilmoitamme myöhemmin.

Noutopalveluun voit tilata kurssikirjojen lisäksi nyt rajoitetusti myös Ylistönrinteen kirjaston ja vapaakappalekokoelman kirjoja etukäteen JYKDOKin kautta.

Erikoisaineistoja kuten karttoja, yksittäisiä nuottilehtiä, sarjakuvia, aikakauslehtien irtonumeroita, pienpainatteita, vanhoja tai huonokuntoisia julkaisuja emme voi lainata.

Teokset ovat noudettavissa Mattilanniemen A-rakennuksen pääovelta, kun olet saanut niistä saapumisilmoituksen.

Noudatathan ehdottomasti kirjaston ovella annettuja toimintaohjeita, jotta noutotilanne olisi turvallinen niin sinulle itsellesi kuin henkilökunnallemmekin.

Jos olet jo aiemmin saanut vapaakappaleaineistoja säilytyspaikkaasi lukusalikäyttöön, voit tarvittaessa saada niitäkin lyhytaikaiseen kotilainaan muutamia kappaleita kerrallaan. Näiden lainojen noutamisesta voit sopia ottamalla yhteyttä kirjastoon sähköpostitse: jykneuvonta@library.jyu.fi.

Toivomme, että tilaat käyttöösi vain opiskelun, opetuksen ja tutkimuksen kannalta ehdottoman välttämätöntä aineistoa, sillä vallitsevasta tilanteesta johtuen toimituskapasiteettimme on hyvin rajallinen. Huomioithan, että poikkeusoloissa emme välttämättä pysty toteuttamaan normaaliolojen toimitusaikoja.

Kirjoja voit palauttaa MaA:n ovella olevaan palautusluukkuun kaikkina vuorokaudenaikoina.

Lisätietoa: jykneuvonta@library.jyu.fi tai p. 040 805 3803

Kirjasto Facebookissa
Instagram
Jyx-logo-201210