Jyväskylän yliopiston kirjasto

Kokoelmat

Keväästä 2019 - syksyyn 2021 Jyväskylän yliopiston pääkirjasto on peruskorjausremontissa. Palvelut ja kokoelmat ovat käytettävissä väistötiloissa kampuskirjastoissa ja verkkokäyttöön hankittuina. Kokoelmapolitiikka nojaa kirjaston johtokunnan hyväksymään hankinta- ja kokoelmapolitiikkaan (pdf).

Verkossa

Mattilanniemen kirjastossa

Ylistönrinteen kirjastossa

Aallon lukusalissa

Kokoelmakeskuksessa

Laitosten kirjastoissa

Etsi ja paikanna kokoelmista

  • Kirjojen ja lehtien kokoelma- ja sijaintiedot kaikkein vanhinta kirjallisuutta lukuun ottamatta ovat JYKDOK-kokoelmaluettelossa. Myös elektroniset aineistot löytyvät JYKDOKista.
  • Vuoden 1977 jälkeen julkaistujen nuottien kokoelma- ja sijaintitiedot ovat Suomen kansallisdiskografia VIOLAssa ja JYKDOK-kokoelmaluettelossa. Henkilökunta auttaa vanhempien nuottijulkaisujen paikantamisessa.
  • Jyväskylän yliopiston digitaaliset aineistot ovat käytettävissä JYX-julkaisuarkistossa
  • JYKDOK-luettelosta puuttuvan kotimaisen kirjallisuuden etsimiseen käytetään apuna painettuja luetteloita. Tee tilaus ja henkilökunta tarkistaa sen saatavuuden.
  • Jyväskylässä vuosina 1891-1921 ilmestyneiden sanomalehtien artikkelihakemisto. Käytöstä voi sopia ottamalla etukäteen yhteyttä kirjaston palvelupisteeseen, puh. 040 024 7463.

Aineiston hankinta

Sivun yläreunaan

Kirjasto Facebookissa
Instagram
Jyx-logo-201210