Yhdessä parempaa pedagogiikkaa

Interaktiivisuus opetuksessa ja oppimisessa
Kansikuva
ISBN
978-951-39-5182-5
Julkaisija
Jyväskylän yliopisto
Laitos
Koulutuksen tutkimuslaitos
Julkaisuvuosi
2013
Hinta
30,00 €

8 kpl vapaana varastossa

Jääskelä, Päivikki; Klemola, Ulla; Lerkkanen, Marja-Kristiina; Poikkeus, Anna-Maija; Rasku-Puttonen, Helena; Eteläpelto, Anneli

Opetuksen vuorovaikutteisuuden on todettu parantavan oppimistuloksia. Myös työelämässä tarvitaan yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja, joita interaktiivinen opetus rakentaa. Kuitenkin opettajat tekevät työtään vielä melko yksin ja opiskelijoiden voimavaroja hyödynnetään riittämättömästi.

Tämä kirja tarjoaa uusia yhteistyön malleja ja interaktiivisia käytänteitä opetuksen ja oppimisen laadun parantamiseksi. Kirja sisältää myös uutta tutkimustietoa sekä ajankohtaisia näkökulmia oppimisen edistämiseksi vuorovaikutuksessa.

Kirja soveltuu kaikille opetuksen kehittämisestä kiinnostuneille opettajille, rehtoreille ja koulutuksen järjestäjille. Toimintamalleja voidaan hyödyntää varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

 

Tervetuloa!

Jyväskylän yliopiston verkkokauppa

Tervetuloa Jyväskylän yliopiston verkkokauppaan!

Verkkokauppa sisältää kaikki Jyväskylän yliopiston myytävät julkaisut sekä uusimmat tietokirjat seuraavilta kustantajilta: Atena, Docendo, Fitra, Gaudeamus, Into Kustannus, Kampus Kustannus, Liikuntatieteellinen Seura, PS-kustannus, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Suomen Kasvatustieteellinen Seura, Teos, Terra Cognita, Tutkijaliitto, Tuuma ja Vastapaino. Kirjojen lisäksi verkkokaupasta löytyy myös kaikki yliopiston myytävät pr-tuotteet, sekä laaja valikoima elokuvajulisteista ja nuottikansista tehtyjä postikortteja.

Verkkokaupan maksuvälineinä toimivat kaikki yleisimmät verkkomaksamisen välineet.

Astu sisään, hae ja löydä omasi!

Yhteystiedot
puh. 014 260 3487
myynti@jyu.fi