Saapuneita

Nykyrunoutta Keski-Suomesta
Kansikuva
ISBN
978-952-7192-00-9
ISSN
2242-9255
Julkaisija
Kampus Kustannus
Julkaisusarja
Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan julkaisusarja (99)
Julkaisuvuosi
2016
Hinta
8,00 €

52 kpl vapaana varastossa

Metsola, Anna; Suoniemi, Peitsa

Saapuneita – nykyrunoutta Keski-Suomesta on kokoelma Kampus Kustannuksen vuosina 2013 ja 2014 keräämiä harrastajakirjoittajien runoja. Kokoelman runot liikkuvat tyylisuunnasta ja aiheesta toiseen, pimeydestä valoon ja arkipäivästä johonkin yksittäistä ihmistä suurempaan. Mukana on modernia ja perinteisempää runoutta, pitkää pohdintaa ja lyhyitä tankoja.

Ainoa asia, joka kokoelman yli kahtakymmentä kirjoittajaa yhdistää, on se, että heillä kaikilla on jonkinlainen yhteys Keski-Suomeen: he ovat saattaneet syntyä täällä, asua täällä osan elämästään tai kaikki tähänastiset vuotensa, opiskella Jyväskylässä tai vain päätyä yhdeksi Keski-Suomen alueen vakituisista vierailijoista. Kokoelma onkin kuin kurkistus siihen runouteen, joka jää usein huomaamatta ja lukematta – pöytälaatikoiden helmiin ja yksityisten tekstitiedostojen parhaimmistoon.

Luokat:
Tervetuloa!

Jyväskylän yliopiston verkkokauppa

Tervetuloa Jyväskylän yliopiston verkkokauppaan!

Verkkokauppa sisältää kaikki Jyväskylän yliopiston myytävät julkaisut sekä uusimmat tietokirjat seuraavilta kustantajilta: Atena, Docendo, Fitra, Gaudeamus, Into Kustannus, Kampus Kustannus, Liikuntatieteellinen Seura, PS-kustannus, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Suomen Kasvatustieteellinen Seura, Teos, Terra Cognita, Tutkijaliitto ja Vastapaino. Kirjojen lisäksi verkkokaupasta löytyy myös kaikki yliopiston myytävät pr-tuotteet, sekä laaja valikoima elokuvajulisteista ja nuottikansista tehtyjä postikortteja.

Verkkokaupan maksuvälineinä toimivat kaikki yleisimmät verkkomaksamisen välineet.

Astu sisään, hae ja löydä omasi!

Yhteystiedot
puh. 014 260 3487
myynti@jyu.fi