Pienet rukoukset

Kansikuva
ISBN
978-951-9113-78-4
Julkaisija
Kampus Kustannus
Julkaisusarja
Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan julkaisusarja (78)
Julkaisuvuosi
2010
Hinta
1,00 €

8 kpl vapaana varastossa

Rúfus, Milan

"Runo ja rukous ovat siskoksia. Kutsu ne tykösi, kata niille pöytä."

Slovakialainen kirjailija Milan Rúfus (1928-) tunnetaan kotimaassaan runoilijana, esseistinä ja kääntäjänä. Hänen tuotantoaan on käännetty sekä maailmankielille - esimerkiksi englantiin ja japaniin - että pienemmille kielille, esimerkiksi norjaan.

Pienet rukoukset -teoksen myötä nyt myös suomalaiset lukijat pääsevät tutustumaan Rúfuksen lämpimään ja syvään humanismiin. Runot on suomentanut slovakian kielen opiskelija Jarmo Vanhanen.

Kirja tehtiin yhteistyössä Slovakian kirjallisuuden keskuksen sekä Jyväskylän yliopiston slovakian kielen ja kulttuurin oppiaineen kanssa.

Tervetuloa!

Jyväskylän yliopiston verkkokauppa

Tervetuloa Jyväskylän yliopiston verkkokauppaan!

Verkkokauppa sisältää kaikki Jyväskylän yliopiston myytävät julkaisut sekä uusimmat tietokirjat seuraavilta kustantajilta: Atena, Docendo, Fitra, Gaudeamus, Into Kustannus, Kampus Kustannus, Liikuntatieteellinen Seura, PS-kustannus, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Suomen Kasvatustieteellinen Seura, Teos, Terra Cognita, Tutkijaliitto, Tuuma ja Vastapaino. Kirjojen lisäksi verkkokaupasta löytyy myös kaikki yliopiston myytävät pr-tuotteet, sekä laaja valikoima elokuvajulisteista ja nuottikansista tehtyjä postikortteja.

Verkkokaupan maksuvälineinä toimivat kaikki yleisimmät verkkomaksamisen välineet.

Astu sisään, hae ja löydä omasi!

Yhteystiedot
puh. 014 260 3487
myynti@jyu.fi