Mattilanniemen kirjaston toiminta päättyy pe 20.8., kirjastopalvelut Lähteessä avataan ma 30.8.

Mattilanniemen kirjasto suljetaan muuton vuoksi pe 20.8. klo 16. Kirjaston kokoelmat siirretään Seminaarinmäelle Lähde-rakennukseen, joka avataan yleisölle ma 30.8.

Lähteeseen siirretään myös

• varattuna olevat kirjat, joiden viimeinen noutopäivä on ma 30.8. tai sitä myöhemmin.
  • säilytyspaikoissa oleva vapaakappaleaineisto.
  • noudettavissa olevat kaukolainat.

Kirjaston toimipisteet ovat suljettuina muuttoviikolla 23.-29.8. Tavoitat meidät kuitenkin sähköpostitse jykneuvonta@library.jyu.fi.

Lainojen palauttaminen

Voit palauttaa lainojasi Mattilanniemen MaA-rakennuksen pääovella olevaan palautusluukkuun ma 30.8. klo 7 saakka.

• Myös Lähteen pääovelle tulee palautusluukku, johon voi palauttaa lainoja rakennuksen ollessa suljettuna. Luukku otetaan käyttöön 30.8.

Kokoelmakeskuksen tilaukset

Kokoelmakeskuksen aineistoon voi tehdä tilauksia kirjaston muuton aikana, mutta aineiston nouto on mahdollista vasta Lähteen avauduttua 30.8. Laitoslainaan pyydetyt tilaukset toimitetaan normaalisti muuttoviikon aikana.

Lähde-rakennuksen ja kirjaston palvelupisteen aukioloajat löydät verkkosivultamme.