AVOINNA: Johtajan tehtävä 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Haemme Avoimen tiedon keskukselle

JOHTAJAA

vastaamaan yksikön kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja johtamisesta. Etsimme uudistavaa johtajaa, jolla on vahvoja näyttöjä muutosprosessien läpiviennistä.

Johtajalla on näkemystä avoimen tiedon keskuksen palveluiden johtamisesta ja kokemusta digitaalisten informaatiopalveluiden kehittämisestä.

Mitä odotamme?

 • Kokemusta johtamisesta ja kehittämisestä asiantuntijaorganisaatiossa
 • Uudistavaa, kannustavaa ja valmentavaa johtamisotetta
 • Vahvoja näyttöjä viestintä- ja yhteistyötaidoista
 • Avoimen tiedon keskuksen tehtävänalan tuntemusta
 • Kokemusta ja näkemystä digitaalisten palveluiden kehittämisestä
 • Tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

Vastuut

 • Vastaa yksikön strategisesta johtamisesta ja toimeenpanosta
 • Strategisen tahtotilan ja halutun toimintakulttuurin kehittäminen yhdessä henkilöstön kanssa
 • Johtaa yksikön toiminnan suunnittelua ja vastaa talouden seurannasta
 • Kehittää yksikön sisäistä ja ulkoista viestintää yhdessä asiantuntijoiden ja viestintäyksikön kanssa
 • Osallistuu yliopiston laajan johtoryhmän työskentelyyn

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää johtamiskokemusta, erinomaista yhteistyökykyä, neuvottelutaitoa ja kykyä toimia monitieteellisessä ja monikulttuurisessa työyhteisössä.

Tarjoamme sinulle

Työsuhde alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Pääset osaksi kansainvälistä ja monitieteistä yhteisöämme, jossa jokaisen hyvinvointi on tärkeää. Tarjoamme kampuksella ja sen läheisyydessä hyvät puitteet liikkuvaan ja hyvinvoivaan elämäntapaan.

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakeminen

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:

 1. Hakemus / motivaatiokirje/visiokirje
 2. Ansioluettelo (CV).

Hakemus tulee jättää viimeistään 9.8.2021 sähköisellä hakulomakkeella.

 Haussa käytetään tukena myös suorahakua.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa vararehtori Henrik Kunttu, 21.6 klo 16-18, 28.6, 5.7, 26.7 ja 2.8, puh. 050 599 6134.

 

Jyväskylän yliopisto on avoimen tieteen ja avoimen oppimisen edelläkävijä. Avoimen tiedon keskus (Open Science Centre, OSC) on lähes 70 asiantuntijan yksikkö. Keskus on ainutlaatuinen tieteen, oppimisen ja kulttuurin avoimuutta rakentava kokonaisuus. Se toteuttaa toiminnassaan myös yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen tehtävää rakentaen yhteyksiä ja osallisuutta sidosryhmille.

Avoimen tiedon keskuksen uusi moderni Lähde-rakennus otetaan käyttöön syksyllä 2021. Jyväskylän yliopiston kampuksen vahva kulttuurihistoriallinen sivistysperintö on merkittävä osa vetovoimaista akateemista toimintaympäristöä. Yksikkö avaa yliopistoa omalla toiminnallaan tuomalla yliopiston tutkimusta ja toimintaa osaksi yhteiskuntaa.

Avoimen tiedon keskus toimii myös digitaalisten palveluiden edelläkävijänä. OSC ja sen kehittämät avoimen tieteen palvelut ovat kiinteä osa yliopiston tutkimuksen tekemisen prosessia ja tutkimus- ja opiskelutaitojen kouluttamista.

Jyväskylän yliopiston 2600 asiantuntijan ja 14 700 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.