Kirjastopalvelut Lähteessä avattu

Yliopiston kirjasto on muuttanut väistötiloistaan takaisin peruskorjattuun Lähde-rakennukseen. Mattilanniemen ja Ylistönrinteen kirjastot on suljettu.

Muistathan Lähteessä asioidessasi

• käyttää kasvomaskia ja käsidesiä,
  • pitää turvavälit,
  • suosia nopeaa käyntiä ja itsepalvelua, jos mahdollista.

Ethän tule lainkaan kirjastoon, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita.

Kirjaston palvelupiste sijaitsee Lähteen ylemmässä pohjakerroksessa. Kurssikirjat, samoin kuin tieteenalakohtainen kirjallisuus, on sijoitettu Lähteen alempaan pohjakerrokseen. Aukiolo- ja palveluajat löydät verkkosivultamme.

Muut opiskelutilat

Seminaarinmäellä sijaitseva Fennicum-rakennus ja Opinkiven tila 139 ovat avoinna opiskelukäyttöön. Sisäänpääsy tapahtuu kulkukortilla.

Kirjastokortit

Jos olet JYU:n opiskelija tai henkilökuntaa, voit hakea kirjastokorttia nettilomakkeella. Tiesithän, että e-aineistojen käyttöön ei tarvita kirjastokorttia.

Yliopiston ulkopuoliset asiakkaat saavat kirjastokortin palvelupisteestä.

Varauduthan siihen, että koronatilanteessa palveluihimme voi tulla nopeasti muutoksia.

Kysyttävää?