Yhteislainaus Kuopion Varastokirjastosta päättyi – tilaa kirjat kaukolainaksi!

Yhteislainaus on ollut palvelu, jonka avulla Jyväskylän yliopiston opiskelijat ja henkilökunta ovat voineet itse tilata maksutta kirjoja Kuopiossa sijaitsevasta Varastokirjastosta JYKDOKin kautta.

Otamme vuodenvaiheessa käyttöön uuden kirjastojärjestelmän, jossa yhteislainaus Varastokirjaston kanssa ei ole enää mahdollista.

Voit kuitenkin edelleen tilata Varastokirjaston kirjoja lainaksi käyttämällä esim. kaukopalvelun tilauslomaketta. Tilaus on JYU:n opiskelijoille ja henkilökunnalle maksuton.

HUOM! Kaukolainoja et voi uusia itse, joten tee niistä uusimispyyntö kaukopalveluun osoitteeseen: kaukopal@library.jyu.fi.

Jos sinulla on tällä hetkellä lainassa Varastokirjaston yhteislainoja, pyydämme palauttamaan ne pe 14.12.2018 mennessä kirjaston kaukopalveluun (B124, 1. krs).

Jos tarvitset kirjoja edelleen, lainaamme ne sinulle uudestaan. Varaudu kuitenkin 1-2 arkipäivän käsittelyaikaan, erityisesti jos sinulla on useita yhteislainoja.

Tiesithän, että JYU:n opiskelijat ja henkilökunta voivat tilata Varastokirjastosta artikkelikopioita ilmaiseksi suoraan omaan sähköpostiinsa. Artikkeleiden tilausohjeet löydät JYKDOKista.

Tiedustelut:
Kaukopalvelu, kaukopal@library.jyu.fi, puh. 040 805 3798