Opi tiedonhankinnan taitoja Moodlessa!

Tiesitkö, että voit suorittaa tiedonhankinnan peruskurssin Moodlessa?

Opiskelijapalautteessa kurssia on usein luonnehdittu välttämättömäksi opiskelussa menestymisen kannalta. Kurssi on avoin kaikille opiskelijoille ja se kannattaa suorittaa opiskelutaipaleen alkuvaiheessa.

Kurssi on saatavilla samansisältöisenä suomeksi ja englanniksi:

• Suomenkielinen kurssi LIB1THP Tiedonhankinnan perusteet (1 op): Ilmoittaudu Sisussa
    HUOM. Oma ryhmä kauppakorkeakoulun opiskelijoille
  • Englanninkielinen kurssi LIBESIS Systematic Information Seeking (1 credit): Sign up in Sisu
  • Avoimen yliopiston opiskelijoille: ilmoittaudu Korpissa.

Kursseilla opitaan keskeisiä tieteellisen tiedonhankinnan taitoja – esimerkiksi miten työstän hakusanat ja miten etsin tieteellisiä artikkeleita. Kurssilla tehdään tiedonhankintasuunnitelma, josta saat palautetta ja jota voit hyödyntää myös jatkossa. Kurssin voi suorittaa itsenäisesti tai pienessä ryhmässä. Lisätietoja kurssista löydät Kirjastotuutorista.

Kirjastotuutoria voi käyttää myös itseopiskeluun.

Lisää koulutuksia: Avoimen tieteen OPS.

Kuva: Marvin Meyer @Unsplash