Tiedonhankinnan perusteet verkkokurssina (LIB1THP & LIBESIS)

Miten löydän relevantteja ja tieteellisiä lähteitä? Miten hakutermit kannattaa valita? Osallistu Tiedonhankinnan perusteet -kurssille (LIB1THP, 1 op) niin opit uutta tai täydennät osaamistasi! Kurssi on täynnä tärkeää asiaa: sitä on muun muassa sanottu välttämättömäksi opiskelussa menestymisen kannalta. Kurssi kannattaa suorittaa opiskelutaipaleen alkuvaiheessa.

Ilmoittaudu Korpissa!
LIB1THP Tiedonhankinnan perusteet (1 op) on verkkokurssi, joka sisältää yhden verkko-ohjauskerran ja verkko-oppimistehtävän.

Lisätietoja kurssista löydät Kirjastotuutorista. Kirjastotuutoria voi käyttää myös itseopiskeluun.

Lisää koulutuksia: Koulutuskalenteri & OPS.

In English!

How to find relevant and scholarly sources? How to choose search terms? Take the online course LIBESIS Systematic Information seeking (1 credit) to learn and deepen your skills! Students have praised the course for being essential to succeeding in your studies.

Sign up in Korppi!
LIBESIS is an online course with one online meeting and an online course task. More information in Library Tutorial.

More information seeking training: Library courses.