Kirjasto Vanhan Kirjan Talvessa pe-la 16.-17.2.2018

Kirjaston salaiset kansiot (K-18) -kierrokset

pe 16.2. klo 16 sekä la 17.2. klo 11 ja 13, lähtö yliopiston kirjaston (B) aulasta (1. krs)

Esillä on monenlaista arveluttavaa, salassa pidettyä ja epäkorrektia kotimaista julkaisutuotantoa.

Yliopiston kirjaston arkistokokoelman ovet avautuvat yleisölle Vanhan Kirjan Talvi -tapahtuman yhteydessä. Opastetuilla kierroksilla pääset tutustumaan eri aikoina (ja vieläkin!) kohahduttaneeseen ja vaaralliseksikin arvioituun aineistoon.

Esillä on monenlaista arveluttavaa, salassa pidettyä ja epäkorrektia kotimaista julkaisutuotantoa, kuten seksiin, sukupuolielämään, rotuhygieniaan ja kieltolakiin liittyvää aineistoa, sotapropagandaa ja muitakin isojen, pahojen poikien juttuja.

Aineistoihin lähdetään tutustumaan kirjastorakennuksen ala-aulasta Kaisa Saikkosen ja Marjut Katajan johdolla.

Jokaiselle kierrokselle mahtuu mukaan 40 henkilöä vuoronumeron perusteella. Kierros on maksuton.

Lisätietoa: http://vanhankirjantalvi.blogspot.fi/2018/01/yliopiston-kirjaston-salaiset-kansiot-k.html

Näyttelyt

Myös kirjastomme näyttelyt ovat mukana Vanhan Kirjan Talvi -tapahtumassa:

Tervetuloa!