Tutkijanhuonepaikkoja vielä vapaana

Hae tutkijanvaunua nyt!

Tarvitsetko säilytyspaikkaa tutkimusaineistoillesi ja rauhallista työskentelytilaa esim. väitöskirjan tekemistä varten?

Kirjastolla on vielä vapaana muutama yhteiskäytössä oleva tutkijanhuonepaikka, jota voit käyttää joustavasti tarpeesi mukaan. Käytössäsi olevan kirjallisuuden ja muun aineiston voit säilyttää lukittavassa ja liikuteltavassa tutkijanvaunussa tutkijanhuonekäytävällä.

Jätä hakemuksesi tutkijanvaunusta nyt, niin ehdit vielä saada kätevän säilytystilan käyttöösi loppuvuodeksi ja koko ensi kevääksi.

Toimita allekirjoitettu hakemus (pdf) suosituksineen pääkirjaston palvelupisteeseen (1. krs) tai yliopiston sisäisessä postissa osoitteeseen: Eila Kyllönen, Avoimen tiedon keskus, kirjasto B126.

Lisätietoa:
Tutkijanhuoneet ja -vaunut