Kysy tietokirjoittamisesta to 19.4.2018 klo 14-15.30 kirjaston Café Librissä - asiantuntijat vastaavat

Tietokirjapäivät ke-pe 18.-20.4.2018 kirjastolla

Kiinnostaako tietokirjoittaminen? Missä vaiheessa kannattaa ottaa yhteyttä kustantajaan? Mitä ja miten kustantajalle pitää kertoa kirjaideasta? Miten löytää oikea kustantamo?

Tervetuloa to 19.4. klo 14 kirjaston Café Libriin kuulemaan kokemuksia ja keskustelemaan tietokirjoittamisesta ja tietokirjakustantamisesta. Keskustelijoina ovat kustantajat Ville Rauvola (Atena Oy) ja Juha Virkki (Docendo Oy) sekä jyväskyläläinen tietokirjailija Timo J. Tuikka.

potretit.jpg

Keskustelun aluksi Timo J. Tuikka kertoo matkastaan tutkijasta tietokirjailijaksi ja kirjoittamisen sekatyömieheksi. Väitöskirjassaan Kekkosen konstit (Jyväskylän yliopisto 2007) Tuikka käsitteli Urho Kekkosen historia- ja politiikkakäsitystä. Tuikka on julkaissut muun muassa tarinallisen tietokirjan Kekkosen takapiru: Kaarlo Hillilän uskomaton elämä (Otava 2011). Ville Rauvola ja Juha Virkki avaavat kustantajan näkökulmaa tietokirjallisuuteen sekä yhteistyöhön kirjoittajien kanssa.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan! Tapahtuma on maksuton.

Tilaisuus on osa 18.-20.4.2018 yliopiston kirjaston aulassa järjestettävää tietokirjojen esittely- ja myyntitapahtumaa.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/186375831983560/