Tietokirjapäivät ke-pe 18.-20.4.2018 kirjastolla

Tietokirjojen esittelyä ja myyntiä klo 10-18

Tervetuloa kirjastolle tietokirjakustantajien esittely- ja myyntitapahtumaan!

Tietokirjapäivillä ovat mukana seuraavat kotimaiset kustantajat: Atena, Docendo, Fitra, Gaudeamus, Into Kustannus, Kampus Kustannus, PS-kustannus, SKS, Teos, Tutkijaliitto ja Vastapaino.

Kustantajien myyntipöydät ovat esillä keskiviikosta perjantaihin kirjaston ala-aulassa.

Kiinnostaako tietokirjoittaminen?

Missä vaiheessa kannattaa ottaa yhteyttä kustantajaan? Mitä ja miten kustantajalle pitää kertoa kirjaideasta? Millainen on hyvä tietokirja? Miten löytää oikea kustantamo?

to 19.4. klo 14-15.30 kirjoittaja ja kustantaja kohtaavat Kysy tietokirjoittamisesta -paneelissa (Café Libri, yliopiston kirjasto (B), 1. krs)

Kirjoittamisesta, kustantamisesta sekä kirjoittajan ja kustantajan yhteistyöstä ovat kertomassa FT, tietokirjailija Timo J. Tuikka, kustantaja Ville Rauvola (Atena Kustannus Oy) sekä kustantaja Juha Virkki (Docendo Oy).

potretit.jpg

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/186375831983560

Lisätietoa ja yhteydenotot: Harri Hirvi