Kirjamyyntiä ja -kolarointia kirjastolla

Yliopiston Tietokirjapäivät to-pe 14.-15.9.2017
Kirjamyyntiä ja -kolarointia kirjastolla

Tietokirjapäivät 14.-15.9.2017

Tervetuloa kirjastolle tietokirjakustantajien esittely- ja myyntitapahtumaan!

Jyväskylän yliopiston toista kertaa järjestettävillä Tietokirjapäivillä on mukana kymmenen kotimaista kustantajaa: Atena, Docendo, Fitra, Gaudeamus, Into Kustannus, Kampus Kustannus, PS-kustannus, Teos, Terra Cognita, Tutkijaliitto ja Vastapaino.

Kirjamyyntiä molempina päivinä kirjaston ala-aulassa klo 16 saakka.

to 14.9. klo 16.15 Kirjakolarit. Tämän kirjan jouduin lukemaan -paneelikeskustelu (Café Libri)

Tietokirjapäivien huipennuksessa, Kirjakolareissa, arvovaltainen raati arvioi mukana olevien kustantajien tietokirjauutuuksia, jotka eivät ole arvostelijoiden omalta tieteenalalta. Teoksia arvioimaan ja niistä keskustelemaan on saatu 20 osallistujaa eri tieteenalojen tutkimus- ja opetus- sekä muusta henkilökunnasta.

Keskustelua johtaa lehtori Erja Kosonen (musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitos).

Arvosteltavat teokset:

Tule mukaan Tietokirjapäiville kuulemaan arvioita ja keskustelemaan tietokirjoista!

Lisätietoa ja yhteydenotot: Harri Hirvi