Syksyn kopiointi- ja tulostuskiintiöt

Vuoden 2008-2009 tulostuskiintiöt

Syyslukukaudeksi perus- ja vaihto-opiskelijoille sekä erillisiä kasvatustieteen opintoja suorittaville maksettava 6 €:n tulostuskiintiö kirjataan tulostustilillesi 1.9. lähtien, kun olet maksanut lukukausimaksusi. Suoritetut maksut tarkistetaan päivittäin ja saldoon lisätään 6 €, kun lukukausimaksu on maksettu. Summan näkyminen saldossa saattaa kestää jonkin aikaa, mutta jokainen kiintiöön oikeutettu saa summan saldoonsa syksyn aikana.

HUOM! Jos maksat koko vuoden (syksy ja kevät) lukukausimaksut kerralla, tulostustilillesi kirjautuu syksyllä koko vuoden saldo 12 €.

Monitoimilaitteille kirjautuminen muuttuu

Nyt voit monitoimilaitteille kirjautuessasi käyttää salasanana joko verkon salasanaa tai nelinumeroista PIN-koodia. PIN-koodi käy ainoastaan monitoimilaitteisiin, yliopiston verkkoon kirjautumiseen tarvitset salasanan.

Uusille opiskelijoille verkon käyttäjätunnus ja salasana sekä lukukausimaksun suorituksen jälkeen myös PIN-koodi lähetetään sähköpostitse. Jos et ole vielä saanut PIN-koodia, kirjaudu koneille salasanalla.

Lue ohjeet tulostamisesta.

Tiedustelut: