Palauta säilytyspaikkasi aineistot pe 15.3.2019 mennessä

Säilytyspaikat tyhjennetään kirjaston peruskorjauksen ja väistötiloihin muuton vuoksi.
Palauta säilytyspaikkasi aineistot pe 15.3.2019 mennessä

Aineiston aktiivinen käyttö on ainoa syy jatkaa säilytyspaikan käyttöä.

Pitkäaikaiset säilytyspaikat - palautus pe 15.3. mennessä

Pääkirjaston  2. ja 3. kerroksessa on pitkäaikaisia säilytyspaikkoja vapaakappalekokoelmasta tilatulle, ei kotilainattavalle aineistolle.

Säilytyspaikat on tyhjennettävä kirjastorakennuksen peruskorjauksen ja aineistojen väistötiloihin muuton vuoksi. Vain aineiston aktiivinen käyttö on perusteltu syy jatkaa säilytyspaikan käyttöä.

Olethan ystävällinen ja palautat säilytyspaikassasi olevan aineiston pe 15.3. mennessä kirjaston palvelupisteeseen (1. krs).

• Kaikille säilytyspaikan haltijoille lähetetään sähköpostiviesti ke 20.2.
  • Mikäli välttämättä tarvitset aineistoa kevään aikana, vastaa saamaasi viestiin pe 15.3. mennessä. Siinä tapauksessa säilytyspaikassasi oleva aineisto siirretään kirjaston toimesta Mattilanniemen väistökirjastoon (MaA-rakennus, 2. kerros).
  • Vaikka säilytyspaikkasi käyttöaikaa jatkettaisiin, se voi olla hetkellisesti pois käytöstä muuttovalmistelujen ja muuton vuoksi 18.3.–12.4. välisenä aikana.
  • Muuton yhteydessä säilytyspaikkasi numero voi vaihtua.

Lyhytaikaiset säilytyspaikat itsepalveluhyllyssä - palautus pe 5.4 mennessä

Pääkirjaston 2. kerroksen itsepalveluhyllyn lyhytaikaiset säilytyspaikat ovat käytössä huhtikuun alkuun saakka. Palautathan itsepalveluhyllyn aineiston viimeistään pe 5.4.

Mikäli tarvitset aineistoa tämän jälkeen, voidaan se siirtää Mattilanniemen väistökirjastoon. Huomaathan kuitenkin, että itsepalveluhyllyssä aineistoa voi säilyttää pääsääntöisesti vain kaksi viikkoa.

Säilytyspaikat muuton jälkeen

Muuton jälkeen on mahdollista saada uusi säilytyspaikka Mattilanniemen väistökirjastosta. Voimme kuitenkin joutua rajoittamaan säilytettävän aineiston määrää, koska säilytyspaikkoja on nykyistä vähemmän.

Pahoittelemme muutosta aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja:
    kirjasto-lukusali@jyu.fi