Ongelmat yliopiston sähköpostijärjestelmässä jatkuvat

Myös kirjaston sähköpostipalveluissa häiriöitä

Yliopiston sähköpostipalvelu lakkasi toimimasta varhain keskiviikkoaamuna 11.10. ja ongelmat yliopiston sähköpostijärjestelmässä jatkuvat edelleen.

Yliopiston IT-palvelut tekee töitä ongelmien ratkaisemiseksi, mutta neuvomme varautumaan siihen, että häiriöt sähköpostiliikenteessä saattavat jatkua vielä huomenna perjantaina 13.10.

Kirjaston sähköpostipalvelut eivät toistaiseksi toimi, mutta pyrimme palvelemaan parhaamme mukaan etänä

• puhelimitse numerossa 040 805 3803 ma-pe klo 10-18 ja la 11-16 sekä
  • chat-palvelumme avulla ma-pe klo 9-15. Linkin chatiin löydät sen JYKDOKin etusivun oikeasta ala-laidasta.

Pyydämme myös huolehtimaan omatoimisesti erääntyvien lainojen uusimisesta ja palauttamisesta, sillä sähköposti-ilmoitukset eivät kulje normaalisti kaikille asiakkaille. Myös varatun aineiston saapumisilmoitusten toimittamisessa voi olla häiriöitä.

Kiitämme kärsivällisyydestänne!

Tiedustelut: