Kir­jas­ton uudet pal­ve­lu­pis­teet Mattilanniemessä ja Ylistönrinteellä avattu

Tule tutustumaan!

Pääkirjasto (B) sulkee ovensa asiakkailta ke 17.4. ja avautuu jälleen syksyllä 2021 uudistetuissa tiloissa Seminaarinmäellä.

Remontin ajaksi kirjaston palvelut siirtyvät ma 8.4. alkaen Mattilanniemeen ja Ylistönrinteelle.

Mattilanniemeen

Pääosa palveluista on sijoitettu peruskorjauksen ajaksi Mattilanniemen kirjastoon (Ahlmaninkatu 2, rakennus MaA, kartta). Kokoelmista sinne siirtyivät lehdet ja kurssikirjat. Myös lukusalikäyttöön tilatun aineiston säilytyspaikat löytyvät Mattilanniemen kirjastosta.

Ylistönrinteelle

Toinen kirjaston asiakaspalvelupisteistä on avattu peruskorjauksen ajaksi Ylistönrinteen kirjastoon (Survontie 9, Ylistönrinne, rakennus YK, kartta), jonne muutti myös yleinen tutkimuskirjallisuus pääkirjaston 2. ja 3. kerroksista.

Jos et löydä tarvitsemaasi kirjaa, pyydä apua henkilökunnalta.

Palvelut säilyvät

Työskentelytiloja ja työasemia on sijoitettu molempiin kirjastoihin Mattilanniemessä ja Ylistönrinteellä sekä Seminaarinmäellä JYU:n päärakennuksen siivessä sijaitsevaan Aallon lukusaliin (Seminaarinkatu 15, rakennus C, kartta). Työskentelytiloja on jouduttu hieman vähentämään, mutta muuten kirjaston palvelut säilyvät peruskorjauksen aikana ennallaan.

Peruskorjaus ja muutto eivät vaikuta aineistojen saatavuuteen, vaikka niiden sijainti muuttuikin. Kirjojen ja lehtien saatavuuden ja uudet sijainnit voit tarkistaa JYKDOKista.

Kirjasto tarjoaa monipuolista koulutusta yliopistoyhteisölle myös väistön aikana. Tutustu kirjaston koulutustarjontaan. Henkilökohtaista tiedonhankinnan ohjausta saat Mattilanniemen kirjastosta, ohjausajan voit varata etukäteen.

Tutkimuksen tuen, avoimen tieteen, aineistohallinnan ja julkaisemisen asiantuntijat työskentelevät kirjastorakennuksen korjauksen ajan eri puolilla kampusta. Löydät heidän ajantasaiset yhteystietonsa yliopiston Yhteystiedot-palvelusta.

Tervetuloa mukaamme väistöön!

Lisätietoa: