Kirjaston johtaja Ari Muhonen nimitettiin Avoimen tiedon keskuksen johtoon

Jyväskylän yliopiston rehtori Matti Manninen on nimittänyt yliopiston Avoimen tiedon keskuksen (Open Science Center) johtajan tehtävään TkL Ari Muhosen 7.1.2017 alkaen. Muhonen siirtyy uuteen tehtäväänsä Jyväskylän yliopiston kirjaston johtajan paikalta, jossa hän on toiminut vuodesta 2013.

Jyväskylän yliopiston hallitus päätti 15.3.2016, että osana yliopiston rakenteellista kehittämistä erillislaitosten määrää vähennetään yhdistämällä yliopiston kirjasto ja tiedemuseo uudeksi Avoimen tiedon keskukseksi. Avoimen tiedon keskuksen tehtävänä on tukea laaja-alaisesti yliopiston opetusta, tutkimusta ja yhteiskunnallista vuorovaikutusta sekä edistää yliopiston tavoitetta olla Suomessa edelläkävijä tieteen ja tutkimuksen avointen toimintamallien kehittämisessä.