Muista hoitaa kirjastoasiat myös kesällä

Ennakoi ja hoida kirjastoasiasi kuntoon ennen lomaa!

Kirjasto elää ja hengittää, vaikka lomakausi pian alkaakin. Palvelemme sinua koko kesän. Kesän aukiolo- ja palveluajat löydät kirjaston verkkosivuilta ja voit tiedustella niitä myös puhelimitse numerosta 040 805 3803.

Ennakoi siis ja hoida kirjastoasiasi kuntoon ajoissa ennen matkalle lähtöä sekä myös lomailun aikana.

Muista uusia tai palauttaa lainasi ajoissa myös kesällä, niin vältät harmilliset myöhästymismaksut ja lainakiellon.

Kirjastonkäyttäjän muistilista

• Uusi lainasi viimeistään, kun saat ennakkoilmoituksen lainojen erääntymisestä.
  • Jos et saa lainojasi uusituksi verkossa, ota yhteyttä kirjastoon, email: lainaus@library.jyu.fi tai puh. 040 805 3803.
  • Kun kirjasto on suljettu, voit palauttaa lainasi pääoven palautusluukkuun. Voit palauttaa kirjat myös postitse osoitteella: Jyväskylän yliopiston kirjasto/Lainaus, PL 35 (B), 40014  JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO.
  • Jos maksusi ovat kertyneet yli lainakieltorajan (10 €) etkä pääse hoitamaan niitä paikan päälle, pyydä kirjastosta tilinumero verkkomaksamista varten.
  • VIETÄ LOMAA!

Kesäsulkemisten muistilista

• eTenttejä voit kesällä suorittaa kirjastolla vain arkisin kirjaston aukioloaikoina.
  • Kaukopalvelu on suljettuna 3. - 30.7.
  • Mattilanniemen ja Ylistönrinteen kampuskirjastot ovat suljettuina 19.6. - 11.8.
  • Yliopistokauppa SOPPI on suljettuna 23.6. - 4.8.
  • Yliopistopaino on suljettuna 17. - 28.7.
  • HUOM! Ravintola Libri palvelee koko kesän, katso myös muut Sonaatti-ravintolat

Lämmintä ja aurinkoista kesää!