Mattilanniemen kirjastosta omatoimikirjasto

Mattilanniemen omatoimikirjasto avoinna ma-pe klo 9-16

Mattilanniemen kampuskirjasto muuttuu omatoimikirjastoksi ma 9.1.2017 alkaen. Kirjasto on avoinna pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 9 -16 itsepalveluna.

Kirjastossa on lukutiloja, tietokoneita, ryhmätyöhuone sekä jonkin verran lainattavaa aineistoa, jota voi lainata omatoimisesti lainausautomaatilla.

Ylistönrinteen kampuskirjaston hoitaja Joni Knaus toimii kirjaston yhteyshenkilönä ja käy kirjastossa päivittäin huolehtimassa aineistoista.

Mattilanniemen kampuskirjastossa kokeiltiin vuoden ajan omatoimisuutta yhtenä päivänä viikossa. Kokeilun taustalla olivat vähentyneet kävijä- ja lainamäärät. Hyvien kokemusten siivittämänä kirjasto päätettiin muuttaa 2017 alkaen omatoimikirjastoksi.

Tervetuloa kirjastoon!

Lisätietoja: