Liitä kirjastokorttisi yliopiston verkkotunnukseen JYKDOKissa

Uusitko lainojasi kirjaston JYKDOK-tietokannassa? Teetkö varauksia tai varastotilauksia JYKDOKin kautta? Jos olet Jyväskylän yliopiston opiskelija tai henkilökuntaa, voit kirjautua JYKDOKiin yliopiston verkkotunnuksilla. Sinun ei tarvitse enää muistella kirjastokorttisi numeroa tai PIN-koodia.

Kirjautumalla verkkotunnuksilla pääset myös etäkäyttämään kirjaston hankkimia e-aineistoja.

Kirjastokortin liittäminen yliopiston verkkotunnukseen

Yhdistä ensin kirjastokortti verkkotunnukseen, jos tätä ei ole aiemmin tehty.

1. Kirjaudu JYKDOKiin yliopiston verkkotunnuksilla valitsemalla haka Login.
  2. Täytä kenttiin tarvittavat tiedot:
    Kirjaston nimi: JYK
    Kirjastokortin viivakoodi: kortissa oleva numerosarja (ilman välilyöntejä)
    Salasana: oma PIN-koodisi eli kirjastokortin salasana.
    Jos olet unohtanut PIN-koodisi, voit kokeilla oletuskoodia, joka on muodostettu syntymäaikasi neljästä ensimmäisestä numerosta (PPKK).
  3. Klikkaa Tallenna.
    Jatkossa voit aina kirjautua JYKDOKiin verkkotunnuksillasi. Jos kirjastokorttisi numero vaihtuu, kortti on liitettävä verkkotunnukseen uudestaan.
  4. Kun poistut koneelta, lopeta istuntosi oman nimesi kohdalta linkistä Kirjaudu ulos.

Katso ohjevideo kortin liittämisestä.

Ongelmia?

Mikäli sinulla on ongelmia tunnusten kanssa, ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.

Lainauspalvelut
puh. 040 805 3803, lainaus@library.jyu.fi

Tietopalvelut
puh. 040 024 7463, jykneuvonta@library.jyu.fi

Verkkopalvelut
kirjasto-vepa@jyu.fi

Jos olet Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opiskelija, voit ottaa käyttöösi etäkäyttöön tarvittavan JY:n tietoverkon käyttäjätunnuksen salasana.jyu.fi -palvelussa. Kokeile sitten testiartikkelin avaamista. Mikäli artikkeli kirjautumisen jälkeen avautuu ongelmitta, tunnuksesi ovat kunnossa.
Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä IT-palveluihin.