AVOINNA: Kirjastosihteerin tehtävä (Kokoelmatiimi) 1.1.2020 alkaen toistaiseksi

Hakemus tulee jättää viimeistään la 30.11.2019 sähköisellä hakulomakkeella.

Kirjastosihteerin tehtäviin kuuluvat monipuoliset kokoelmahallinta- ja luettelointityöt, asiakaspalvelu palvelupisteissä sekä Kanavuoren kokoelmakeskuksessa Vaajakoskella. Kirjastosihteeri työskentelee Avoimen tiedon keskuksen kokoelmatiimissä ja osallistuu tarvittaessa tiimin muihin tehtäviin.

Tehtävään valittavalta edellytetään informaatiotutkimuksen tai kirjastoalan ammatillista koulutusta sekä työkokemusta asiakaspalvelusta ja luettelointi- ja kokoelmatyöstä yliopistokirjastossa. Työssä menestymistä edesauttavat ajantasainen ammatillinen osaaminen, KOHA-kirjastojärjestelmän tuntemus, tietämys avoimen tiedon ja tieteen periaatteista sekä hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi ja englanniksi.

Hakuilmoitus ja sähköinen hakulomake

Hakemus tulee jättää viimeistään la 30.11.2019 sähköisellä hakulomakkeella.

Tiedustelut:
museotoimintojen päällikkö Pirjo Vuorinen, pirjo.vuorinen@jyu.fi tai