Ota pankkikortti mukaan! - pääkirjastossa luovutaan käteismaksuista pe 1.6.2018 alkaen

Maksut jatkossa vain kortilla

Pääkirjaston palvelupisteessä ei voi enää maksaa käteisellä pe 1.6. alkaen. Muutos liittyy kassajärjestelmän vaihtoon ja se koskee mm. myöhästymismaksuja.

Maksuvälineinä käyvät kesäkuun alusta alkaen yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Myöhästymismaksuja voit halutessasi maksaa myös kirjaston tilille. Tarkemmat ohjeet tilille maksamisesta saat kirjastosta: lainaus@library.jyu.fi tai p. 040 805 3803.

HUOM! Ylistönrinteen kirjastossa voi maksaa vain käteisellä eri kassajärjestelmästä johtuen.

Muistathan myös, että tulostussaldon ostaminen siirtyi verkkoon: https://payments.jyu.fi/

Lisätietoa:
kirjastonhoitaja Annikki Järvinen