Ke 17.10.2018 Kaikki hyöty irti! - eli kuinka hyödynnät Kansalliskirjaston digitoimia aineistoja tutkimuksessa, opetuksessa ja opiskelussa

Kansalliskirjaston koulutustilaisuus klo 14-16 kirjaston luentosalissa, B 232

Kansalliskirjasto on käynnistänyt kesällä 2018 yhdessä Kopioston ja kuuden korkeakoulun kanssa pilottihankkeen, jonka tarkoituksena on edistää sanoma- ja aikakausilehtien tutkimuskäyttöä.

Vuoden 2019 loppuun kestävässä hankkeessa Kansalliskirjaston Digi-palveluun tunnistautunut käyttäjä voi selata, tehdä hakuja, ladata ja louhia kaikkia Digissä olevia aineistoja, myös rajoitetun käytön aineistoja, aina vuoteen 2010 saakka. Jyväskylän yliopiston opiskelijat ja koko henkilökunta on mukana pilottihankkeessa.

Ke 17.10. Kansalliskirjaston tietoasiantuntija Jussi-Pekka Hakkarainen kertoo, miten Jyväskylän yliopiston tutkija, opettaja tai opiskelija voi hyödyntää Kansalliskirjaston digitoimia aineistoja tehokkaasti.

Esitelmässä paneudutaan ennen kaikkea Digi-palvelun tarjoamiin mahdollisuuksiin, mutta myös muihin Kansalliskirjaston sähköisiin aineistoihin.

Ilmoittautuminen Korpissa

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa jälkeenpäin Moniviestimessä.

Lisätietoa:
informaatikko Marja Kokko