AVOINNA: Informaatikon tehtävä 1.2.2019 alkaen toistaiseksi

Hakuaika päättyy ma 31.12.2018

Informaatikon tehtäviin kuuluvat elektronisten aineistojen (tietokantojen, e-lehtien, e-lehtipakettien sekä e-kirjojen) sekä painettujen jatkuvien julkaisujen (lehtien, sarjojen) hankintatehtävät sekä niiden kehittäminen. Informaatikko työskentelee Avoimen tiedon keskuksen saatavuustiimissä ja osallistuu tarvittaessa myös tiimin muihin tehtäviin.

Informaatikolta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, tietoteknistä osaamista sekä kokemusta tietoaineistohankinnasta. Eduksi katsotaan kokemus yliopistomaailmasta sekä tietämys tieteellisestä julkaisutoiminnasta ja avoimen tieteen periaatteista.

Hakuilmoitus ja sähköinen hakulomake

Lisätietoja:
tiiminvetäjä, informaatikko Arto Ikonen, p. 040 805 3793, arto.ikonen@jyu.fi tai
palvelupäällikkö Irene Ylönen, p. 050 428 5259, irene.ylonen@jyu.fi