Euroopan kielten päivän tapahtumaviikko kirjastolla 24. - 28.9.

Kielikampuksen Kielten viikko 24. - 28.9.2012

Kielikampuksen Kielten viikko ma 24. - pe 28.9. on Jyväskylän yliopiston kieltenopiskelijoiden projektikurssin voimin järjestetty tapahtumaviikko, joka juhlistaa Euroopan kielten päivää 26.9.2012.

Kielten viikon päämaja sijaitsee yliopiston pääkirjaston ala-aulassa koko viikon. Kirjastolla voit tutustua Euroopan kieliin päivittäin klo 12-15 esim.

• tutustumalla posterinäyttelyyn
    • kartuttamalla omaa kielitietouttasi erilaisten tehtävien ja testien avulla
    • osallistumalla tietovisaan, josta voit voittaa mahtavia palkintoja
    • tapaamalla kielten opiskelijoita ja laitoksen henkilökuntaa, jotka ovat vastaamassa kysymyksiin ja kertomassa kielistä ja niiden opiskelusta.

Älä unohda Kielten viikon muita tempauksia eri puolilla kaupunkia: keskiviikon Forum-päivää kauppakeskus Forumissa, torstain Stammtisch-pirskeitä Rentukassa ja perjantain ”Nisu”-pop-up-kahvilaa yliopiston päärakennuksella.

Tule, ihmettele ja kysy!

Lisätietoja: