Muutoksia kirjaston palveluissa heinäkuussa

Huomaa uusi palveluaikamme ja rajoitukset varastotilauksissa!

Heinäkuussa 3.–28.7. pääkirjaston palvelupiste avataan arkisin vasta klo 12. Maanantaisin palvelupisteemme on avoinna klo 18 saakka ja muina arkipäivinä suljemme klo 16.

Tietopalvelun puhelinpäivystyksessä ja sähköpostiin vastaamisessa voi olla kesällä lyhyitä katkoksia. Tietopalveluasioissa voit kuitenkin aina ottaa yhteyttä lainaukseen: puh. 040 805 3803, lainaus@library.jyu.fi

Varaudu heinäkuussa poikkeuksiin myös varastotilauksissa. Henkilökunnan lomien vuoksi emme voi toimittaa käyttöön erikoisaineistoja, joita ovat mm. kartat sekä Kanavuoren etävarastoon sijoitetut painetut kotimaiset sanoma- ja aikakauslehdet. Myös muiden varastotilausten toimituksessa voi olla viivettä erityisesti heinäkuun lopulla.

HUOM! Kotimaiset digitoidut aikakaus- ja sanomalehdet sekä sanomalehtien mikrofilmit ovat käytettävissä läpi kesän. Lue lisää: https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/lehdet

Tiedustelut: Asiakaspalvelu